was successfully added to your cart.

Winkelmand

Art

Tom de Meer brengt kleur in Tilburg met urban art

013 Straatjes in Tilburg is een initiatief om Tilburg op een leuke, creatieve en inspirerende manier te laten  bewonderen. Het kantoor is gevestigd in gebouw 84 in de Spoorzone en heeft een ware make-over gekregen. Eerste instantie hadden ze in gedachte om groot het logo op het pand te maken, maar dit is niet meer uniek en bedachten ze het anders te doen. Hoe doe je dit? Natuurlijk met een likje verf door een Tilburgse Kunstenaar en wie kan dat beter dan Tom de Meer.

Zie hieronder het eindresultaat van de Vlaamse Gaai gemaakt door Tom de Meer. Niks brengt het natuurlijk beter in beeld dan het zelf te gaan bewonderen, dit raden we dan ook aan. Tilburg is in ieder geval weer wat street art rijker en daar zijn we blij mee!

Blog-Instinct-One-Tom-de-Meer-1

Blog-Instinct-One-Tom-de-Meer-2

Blog-Instinct-One-Tom-de-Meer-3

Blog-Instinct-One-Tom-de-Meer-4

Blog-Instinct-One-Tom-de-Meer-5

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Instinct One