was successfully added to your cart.

Winkelmand

Style Guide

Style Guide: Headwear

By 16 november 2015 No Comments

Een nieuw outfit nodig voor de feestdagen, of als kado? Instinct One helpt je graag een handje om de vetste items uit te zoeken. In de online Style Guide van Instinct One zullen de beste outfits uitgelicht worden. Laat je inspireren met de nieuwste items uit het urban fashion segment. In deze Style Guide staat de unieke headwear van Instinct One centraal.

De 5 Panel Cap

Hij wordt veel gedragen door een breed segment en dat is ook niet gek. Je kan hem goed combineren met veel verschillende stijlen. Ook wij zien dit en hebben daarom ook veel verschillende soorten 5 panel caps. Exclusieve maar ook minder exclusieve, kleurrijk of minder kleurrijk, waar kies jij voor?

Je kiezen voor een meer neutrale kleur of juist opvallend met veel kleur!

Stijl #1
– Splashed look on vintage images-style-guide-headwear-4

Stijl #2
– Vintage look on black

images-style-guide-headwear-3

Stijl #3
– De regular cap
– Pocket sweater on black

images-style-guide-black-5

Stijl #4
– The colourful look

images-style-guide-headwear-2

images-style-guide-headwear-1

 

De Beanie

De beanie of de muts is eigenlijk nooit weggeweest. Tegenwoordig kan je hem dragen tegen de kou, maar ook zeker als mode accessoire. Combineer het met je winterjas of sweater en je ziet er weer fresh uit! Nieuwe beanies zullen snel bij ons binnenkomen. Tot die tijd laten we onze huidige serie beanies nog even zien, welke trouwens ook nog in de sale zijn!

images-style-guide-headwear-5

images-style-guide-headwear-6

[typography font=”Oswald” size=”30″ size_format=”px” color=”474747″]Shop Exclusives[/typography]

[typography font=”Oswald” size=”30″ size_format=”px” color=”474747″]Shop Regular[/typography]

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Instinct One