was successfully added to your cart.

Winkelmand

Instinct One

PRIME X INSTINCT ONE In-store customize session

By 21 december 2015 No Comments

Prime Sneakers & Consignement uit Utrecht en creatief platform Instinct One uit Tilburg organiseren een in-store art session woensdag 23 december. In het teken van het nieuwe concept ‘Born as an Artist’ van Instinct One zal de mogelijkheid zijn om 6 panel caps uit de nieuwe collectie te laten customizen door getalenteerde kunstenaars Atilla en Radical! Of krijg een uniek artwork bij aankoop van een product van Instinct One.

Onderstaand zie je de selectie van caps waaruit gekozen kan worden. Het zijn 6 panel caps die perfect aansluiten op ieder hoofd. Met de verstelbare sluiting is die voor iedereen geschikt.

De custom caps zijn ideaal als kerstkado voor je geliefdes of jezelf!

art-collectie-2

 

Voorbeelden van custom caps

art-collectie-1

art-collectie-3

Alle info op een rij
Woensdag 23 december
Start: 14.00h
Locatie: Prime Utrecht
Artiesten: Atilla & Radical
Nieuwe collectie Instinct One

Iedereen die aanwezig zal zijn maakt ook nog eens kans op een toffe giftset, verzorgd door Warsteiner, Prime & Instinct One.

 

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Instinct One