Instinct One is hét creatieve kledinglabel waar kleding, talent en kunst bij elkaar komen.

Het creatieve instinct van young creatives vertalen we naar een urban fashion-concept waarin kunst en creatieve uitingen gedragen en uitgedragen worden.

Sinds 2019 is Instinct One onderdeel van het lifestyle merk Le Flux met een eigen fashion label, tattoostudio en culture store breiden we uit om de creatieve lifestyle te vertegenwoordigen

Streetwear

Instinct One is een streetwear label opgericht in 2014 en behoort sinds 2019 onderdeel van het lifestyle merk Le Flux. Waar het begon met combinaties in art en fashion, om young creators een podium te bieden, is Instinct One uitgegroeid tot een serieus fashionlabel, tattoostudio en culture store.

Agency

Startend fashion label, artiesten of evenementen merchandise? Wij zijn de verbindende factor tussen het creatieve proces en realiseren samen met jouw om het productieproces op gang te zetten. Samen met onze internationale partners zijn we in staat complexe en minder complexe ontwerpen tot detail uit te werken.

Culture Store

Al sinds het begin van het bestaan van Instinct One bieden we een platform voor jonge creators op het gebied van kunst, fashion, spoken word en design. Dit alles komt samen in onze culture store Le Flux. Een multibrand store met merken als HUF, Champion, Brixton, Rip N Dip en meer. Tattoos en kunst vormen een belangrijk onderdeel in onze store! Check hier onze volledige collecties.