Instinct One is hét creatieve kledinglabel waar kleding, talent en kunst bij elkaar komen.

Het creatieve instinct van young creatives vertalen we naar een urban fashion-concept waarin kunst en creatieve uitingen gedragen en uitgedragen worden.

De zoektocht naar het jonge talent is een taak die wij met enthousiasme aanpakken en geen einde kent.

Kleding

Instinct One geeft een selectie van opkomende kunstenaars de mogelijkheid hun kunst te verwerken in onze kleding. In iedere collectie zoeken we nieuwe samenwerkingen. We beschikken over een sterk netwerk van kledingleveranciers en producenten. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven en creatieve ondernemers.

Een private label starten? Vraag naar de mogelijkheden.

Evenementen

Jaarlijks organiseren we evenementen waar kunstenaars van diverse disciplines bij elkaar komen. Neem bijvoorbeeld ons jaarlijkse event in december met live art, tentoonstellingen, poëzie en muziek. We zijn ook te vinden bij talloze andere evenementen zoals festivals en beurzen.

Blog

Op ons blog verschijnen regelmatig interessante berichten uit de creatieve sector. We geven kunstenaars en creatieve organisaties een podium, zetten onze spotlights op toffe evenementen en delen onze ervaringen, video’s en acties.

Career Opportunities

Wij zijn op zoek naar jouw creatieve instinct! Wij ontmoeten je graag om eens te praten over fashion, events of jouw nieuwe concepten.

Heb jij het creatieve instinct?
Neem contact op