was successfully added to your cart.

Winkelmand

Geen onderdeel van een categorie

Event #1 Maandelijkse Expositie bij Fahrenheit

By 30 maart 2015 september 5th, 2015 No Comments
[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px” color=”#0000000″]Fahrenheit, de huiskamer-bar van Tilburg met maandelijks nieuwe exposities van kunstenaars. Je komt binnen en je voelt je meteen thuis met een creatief tintje. Door de kunst aan de muren wordt je gelijk geïnspireerd. Het nieuwe jaar wordt geopend met een expositie van Jeroen van Dongen. [/typography]

Instinct-One-Fahrenheit--Jeroen-van-Dongen

Na een groot avontuur te hebben meegemaakt in verschillende gebieden in Zuid-Amerika is hij weer terug in Nederland. Al een tijdje terug afgestudeerd aan de kunstacademie en nu schildert hij met olieverf. Voorheen heeft hij graffiti gespoten maar vond een nieuwe uitdaging. Na een periode van verschillende werken te hebben gemaakt met olieverf, vond Jeroen het tijd om zijn nieuwe werken te laten zien aan anderen. Je ziet dat zijn werken invloeden hebben van Zuid-Amerika. Veel kleur een beeldtaal uit deze zuidelijke gebieden. Het proces om een werk af te hebben met olieverf kan soms wel weken duren volgens Jeroen. Hij heeft dan ook zijn eigen atelier aan de Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg.

Instinct-one-blog-header-Fahrenheit

 

Instinct One deelt graag creatieve initiatieven. Neem deze maand vooral  de moeite om de expositie van Jeroen van Dongen te bekijken in het gezellige en creatieve Fahrenheit.  We zullen Jeroen van Dongen blijven volgen en over een tijdje delen we nieuwe werken van hem.

Instinct-One-Fahrenheit--Jeroen-van-Dongen3

 

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Leave a Reply

Instinct One