was successfully added to your cart.

Winkelmand

Hotspot

Kunst, design en urban fashion onder één dak, The Box Concept Store

Afgelopen week is Instinct One langs geweest bij The Box Concept Store in Roermond. Een nieuwe concept store waarbij kunst, design en urban fashion worden gecombineerd. Dit zorgt voor een krachtige uitstraling die het winkelend publiek prikkelt even naar binnen te komen.

Wat een creatieve sfeer!

Eric, eigenaar van The Box Concept Store, ontving ons met open armen. We zagen dat Eric trots is op zijn winkel en vertelde met grote passie over alle onderdelen binnen de winkel. De verschillende designs van kunstenaars zijn een belangrijk onderdeel binnen The Box Concept Store.

Je komt binnen en je ziet artworks en designs van verschillende lokale kunstenaars. Het interieur (denk aan lampen, banken en kasten) en de kunst is gemaakt door jongens die Eric al enige tijd kent. “We zaten eigenlijk allemaal op één lijn en daarom is het ook gelukt om ieder z’n eigen gang te laten gaan. De juiste mensen samen op de juiste plek”

Artwork van Jeroen Sarkol in The Box Concept Store

Artwork van Jeroen Sarkol in The Box Concept Store

 

Ze hebben natuurlijk ook de beste urban fashion brands!

En ja ze hebben niet alleen maar het oog wat te bieden, maar ook natuurlijk toffe kleding van bijvoorbeeld By Parra, Ontour en Obey. Ook hebben ze de vetste sneakers in de winkel van Gourmet, Clae en Ransom. Accessoires van Komono, Stance Socks en Neff vullen de winkel tot een geheel. Exclusiviteit van producten is heel erg belangrijk volgens Eric. Van alle producten in de winkel is er één exemplaar (per maat). Hierdoor is de wisseling van nieuwe producten binnen de winkel ook snel. Elke week hangen er nieuwe items, dit maakt het voor het winkelend publiek ook telkens weer leuk om naar binnen te lopen bij The Box Concept Store.

Ben je in de buurt van Roermond ga dan zeker een kijkje nemen!
images-blog-thbx-4

images-blog-thbx-1

images-blog-thbx-2

Button Text Button Text [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] [fbshare type=”button” width=”100″]
Foto’s zijn eigendom van The Box Concept Store

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Leave a Reply

Instinct One