was successfully added to your cart.

Winkelmand

Art

Instinct One in New York

New York, de stad van alle mogelijkheden, heeft ook ons verbaasd. Instinct One is nieuwe inspiratie rijker. We bezochten een pop-up expositie van Mr. Brainwash, wat ons aangenaam verraste! Natuurlijk kon het Museum of Modern Art (MoMA) niet ontbreken in ons bezoek aan New York. Hier zagen wij werken van grootmeesters zoals van Gogh, Picasso, Mondriaan en Basquiat.

Life is Beautiful

Wauw! Wie had dat gedacht? We liepen zomaar tegen een pop-up expositie aan van Mr. Brainwash, filmmaker en bekend street artist.

We zagen hem voor het eerst in de documentaire ‘Exit Through the Gift Shop’ van Banksy en hadden niet verwacht zijn werken in het echt te zien tijdens ons bezoek aan New York. Toch mochten we genieten van zijn creatieve kunstwerken tijdens de pop-up expo ‘Life is Beautiful’ in een oud pand onder de high lines van New York.

images-blog-life-is-beautiful4

images-blog-life-is-beautiful5

images-blog-life-is-beautiful3

images-blog-life-is-beautiful2

images-blog-life-is-beautiful1

images-blog-life-is-beautiful-mrbrainwash

Museum of Modern Art

Zonder verwachtingen liepen we het museum binnen en het eerste wat we zagen was een groot werk van Jean-Michel Basquiat, die in 1988 op 28 jarige leeftijd is gestorven.

In het museum is enorm veel inspiratie te vinden en bleef ons verbazen hoeveel werken er hingen van verschillende grootmeesters. We zagen van Gogh, Monet, Dali, Picasso en natuurlijk ook Andy Warhol kon niet ontbreken. We wisten niet dat hij zoveel verschillende Campbell’s soup cans had gemaakt. Een kleine impressie van wat we gezien hebben, delen we graag met jullie!

images-blog-moma-basquiat

images-blog-moma-johnpollock

images-blog-moma-picasso

images-blog-moma-pietmondriaan

images-blog-moma-andywarholl

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Leave a Reply

Instinct One