was successfully added to your cart.

Winkelmand

Hotspot

Hotspot Arnhem: Complex Boutique Premium Streetwear

Complex Boutique is een half jaar open en is een verrijking voor het Arnhemse winkelcentrum op het gebied van Premium Streetwear. De beste items van Carhartt, broeken van Edwin, sneakers van Nike en Adidas en nog veel meer. Instinct One en Oost/West vullen daarbij het assortiment aan als opkomende merken. Momenteel biedt Complex ook een podium voor jonge kunstenaars. Reden genoeg om Complex Boutique een plekje te geven in ons blog.

Complex-window

Met een grote glimlach werd ik ontvangen door Ticho, de oprichter van Complex Boutique. Met grote passie voor zijn vak vertelde hij over zijn winkel en hoe hij het allemaal is begonnen. Je ziet de jaren ervaring in de retail terug in de opbouw van zijn winkel. Een frisse en energieke sfeer en je zal niet naar huis gaan zonder iets mee te nemen.

Proef de sfeer van de winkel door de onderstaande foto’s, maar ga vooral ook even langs in Arnhem!

Complex-Instinct-one

Complex-shoes

complex-shoes

complex-jassen

complex-jeans

 

complex-watches

complex-shoes-jeans-edwin

Geschreven door Marc-Joost Mulder

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Instinct One