was successfully added to your cart.

Winkelmand

Wat gebeurt er als je drie verschillende kunstvormen met drie verschillende mindsets gaat samenvoegen? Dan ontstaat er een super gruwelijke en unieke samenwerking tussen Friandries (Chocolade), Instinct One(Streetwear) en Stickyfingrs (Tattoo art).

 

Hoe komt zo’n samenwerking tot stand?

Dries Michels heeft sinds een jaar of 5 zijn eigen chocolatier, genaamd Friandries. Zijn passie om creatief om te gaan met eten heeft hij omgetoverd tot een chocolademerk. Exclusieve designs van chocolade met hier een daar een urban touch. Zo heeft hij in zijn verpakkingen hip-hop quotes staan met een chocolade twist.

De quote ‘started at the bottom now we here’, heeft hij vertaald naar ‘started as a bean now we are here’.

 

Instinct One is vanuit zijn platform altijd bezig geweest met hip hop en urban uitingen op creatief gebied. Zo zijn er verschillende samenwerkingen geweest met kunstenaars, illustratoren en rappers. Omdat er vele raakvlakken zijn met Friandries is deze samenwerking dan ook bijna vanzelfsprekend.

 

Hoe heeft de samenwerking zich verder ontwikkelt?

Vier quotes van vier wereldbekende artiesten hebben wederom een chocoladetwist gekregen. Maar zonder artworks konden we niet verder werken. Hier kwam Stickyfingrs in het spel.

 

Er ontbraken nog hele toffe designs die we konden gebruiken voor de samenwerking. De tattooartieste van Le Flux heeft een veelzijdige creatieve geest. Waar ze normaal hele kleurrijke tattoo’s zet onder haar naam Shennaki, tekent ze ook graag blackwork stijl onder haard pseudoniem Stickyfingrs. Hier was de samenwerking compleet.

 

Quotes of world famous artists with a chocolate twist designed with a creative mind of state. Een concept ontwikkelt met drie verschillende creatieve mindsets tot een unieke en exclusieve collectie van Tees, Hoodies en Artworks!

Officiele release 02 november bij Le Flux Culture Store in Tilburg

>> Check het Facebook Event

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Leave a Reply

Instinct One