was successfully added to your cart.

Winkelmand

Instinct One

Even My Blood Says B Positive – Mon Geveer

By 16 januari 2017 januari 25th, 2017 No Comments

Even voorstellen: dit is Mon Geveer. Hij won in december onze winactie. Zijn levensmotto werd vereeuwigd op textiel. Na ruim een maand waren zowel onze jury als volgers het erover eens dat Mon de beste lijfspre

uk had ingediend.

Begin november vroegen we jullie (onze volgers) om je lijfspreuk met ons te delen. De beste inzending won een plekje in onze collectie: een T-shirt met zijn of haar levensmotto erop. Uit een storm aan reacties koos onze jury eind november de drie beste inzendingen.

De finalisten:

‘Zwart op wit schrijf ik grijs’ – Uwe Emynancy

‘De gaten die de taal achterlaat, die dicht ik’ – Noema Celeste Nijboer

‘Even my blood says B Positive’ – Mon Geveer

Terug naar de volgers

Daarna was het weer aan alle volgers om de rechtmatige winnaar uit te kiezen. Hiervoor hoefden mensen alleen maar een emoji op Facebook aan te klikken. Simpel, toegankelijk en nog leuk ook om de uitslag live te volgen. Noema Celeste Nijboer leek in eerste instantie de winst naar zich toe te trekken. Maar in een bloedstollende finale streefde Mon Geveer haar net voorbij. De volgers hadden besloten.

Samen met Mon, een Belgische slam poet van Eigen Wolk Eerst, zorgden wij voor een kwalitatief T-shirt met de lijfspreuk en een geborduurd logo van Instinct One. Een prachtig resultaat van onze community, creativiteit, art en fashion.

Spreekt Mon’s lijfspreuk je aan? Check hier het resultaat!

[typography font=”Oswald” size=”30″ size_format=”px” color=”474747″]Bestel exclusief online[/typography]

Bewaren

Bewaren

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Instinct One