was successfully added to your cart.

Winkelmand

“Om je dromen waar te maken moet je in het diepe springen” is een van de tips die Dries gaf in een kort interview met deze young creator.

Dries begon een aantal jaar geleden na zijn opleiding als kok, bij toeval met chocolade te werken. Een nieuwe passie was geboren. De bewerkelijkheid en het kunnen spelen met smaken maakte dat Dries en product had gevonden waarin hij zijn creatieve geest de ruimte kon geven om te innoveren. Hij had geen ervaring met chocolade maar dat weerhield hem niet om zoveel mogelijk te leren en proberen.

Dries werd beloond voor zijn sprong in het diepe. Hij werd uitgenodigd voor het programma ‘ De beste Bonbon van Nederland’ waar hij uiteindelijk in de finale stond. Maar om mee te kunnen doen, moest hij zich wel inschrijven als bedrijf. Dit was de springplank die Dries nodig had om het avontuur aan te gaan. Ondertussen zat Dries natuurlijk niet stil en won hij de eerste plaats van de Chocoladeshow op RTL4 als beste chocolatier van Nederland.

 

Dit komt allemaal niet vanzelf natuurlijk, hij geeft aan dat het hard werken is en veel moet investeren. Maar als je ervoor gaat zullen er deuren voor je openen en kansen zich aandienen. Zijn passie is die niet begonnen om rijk te worden, het kan namelijk vooral in het begin een financieel struggle zijn om te groeien als bedrijf. Maar doorzetten en blijven geloven in wat je doet is een sleutel tot succes.

 

Een grote droom die Dries heeft is om een eigen cacaoplantage te hebben en meerdere winkels over de hele wereld. Dit kan hij alleen door vernieuwend te zijn met zijn toepassingen en het uiterlijk van zijn producten. “ Het is een klassiek product wat ik toegankelijker en aantrekkelijker wil maken, ook voor jongeren”.

Nu, een aantal jaren later heeft Dries samen met een zakenpartner een mooie winkel aan de willem II straat 4. Na twee pop-up stores werd het tijd zich te vestigen waarbij een mooi visitekaartje voor zijn werk is gerealiseerd. Medio september zal er een grande opening zijn, maar de winkel is gewoon te bezoeken en we zeggen, vooral een keer langs gaan om zijn creaties te proeven!

We are the creaters,
Instinct one

Volg Friandries Online

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Leave a Reply

Instinct One