was successfully added to your cart.

Winkelmand

Events

De Modefabriek: Outspoken X Goldfished X Instinct One

Wij hebben genoten van de mogelijkheid die Outspoken Designer Store en Goldfished ons hebben geboden. Instinct One mocht zijn kunsten vertonen op dit evenement. Voor ons als beginnend label natuurlijk een enorm mooie kans. Naast dat we onze nieuwe collectie ‘Quiet Please’ mochten tonen hebben we ook wat exclusieve items mogen tentoonstellen.

images-blog-modefabriek-11

Als eerste hebben we Tom de Meer gevraagd om verschillende Instinct One caps te customizen met zijn artworks, waardoor unieke exemplaren onstaan. Hieronder een aantal sfeer beelden daarvan.

images-blog-modefabriek-12

images-blog-modefabriek-10

images-blog-modefabriek-9

Tijdens de Modefabriek hebben we Ardy Art gevraagd Robey Casual schoenen te customizen als live activiteit. Hierdoor ontstond regelmatig ook een leuke interactie met het publiek. Zie hier het resultaat.

images-blog-modefabriek-8

images-blog-modefabriek-7

images-blog-modefabriek-5

images-blog-modefabriek-2

images-blog-modefabriek-1

 

Als laatste maar zeker niet de minste hebben we Levi van Huygevoort, ook bekend van onze docu over MCHNRY, gevraagd om Grotesque Shoes te customizen binnen het thema Punk. Hieruit zijn de Space Punk Boots ontstaan. Met coma witte schoenen en mooie detailverwerking.

images-blog-modefabriek-3

images-blog-modefabriek-4

 

Dit alles werd nog aangevuld met een Tattoo Booth door Bobson Ink en Live jeans art door FUTURA.

images-blog-modefabriek-6

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Instinct One