Pop-up expositie ‘Born as an Artist’ in Tilburg tijdens eenjarig bestaan van Instinct One.

1-year-instinct-one

Wie bepaalt er wanneer je wel of geen kunstenaar bent? Of word je nou eenmaal geboren als kunstenaar?

Deze vragen staan centraal binnen het nieuwe concept ‘Born as an Artist’ van Instinct One.
Het contrast tussen anonimiteit en bekendheid komt bloot te liggen. Kom jij ervoor uit dat je kunstenaar bent of blijf je liever anoniem op de achtergrond? Verschillende kunstenaars hebben deze vragen voor zich gekregen en ieder geeft zijn of haar reactie hierop door middel van zijn werken.

Als supporter van creatieve talenten werkt Instinct One samen met kunstenaars om deze vragen op een creatieve manier in beeld te brengen. Hoe komt de vraag het beste naar voren? Zal dit met beeldende kunst zijn of is dit eerder in gesproken woorden duidelijk te maken?

Op 18 december zal er een feestelijke pop-up expo plaatsen vinden in Tilburg wegens het eenjarig bestaan van creatief platform Instinct One. Op deze avond zullen de resultaten geëxposeerd worden. De locatie krijgen jullie snel te horen!

  • Kunst (Gianni Antonia/ The Hoodsnake /Radical Artworks/ Atilla/ Studio Anti Held/ Tim Hobbelman / Dieuwertje Bunnik/ Atelier Tenk)
  • Fashion (Instinct One)
  • Spoken word (Mensen Zeggen Dingen)
  • Muziek (Paquito Moniz, Sineaux)
  • & More!

A/W ’15 Collectie Instinct One

Op 18 december presenteren we onze nieuwe kleding collectie voor komend seizoen. Born as an Artist – collectie staat geheel in het thema van het event. We hebben ons laten inspireren op de bovenstaande vragen. Wij zien een contrast tussen anonimiteit en bekendheid. Deze contrasten waren leidend in de nieuwe collectie. Born as an Artist, are you?

Alles op een rij
Born as an Artist
18 december 2015, feestelijke avond 1 jarig bestaan van Instinct One
19 december 2015, vrije inloop
Pop-up expo in Tilburg
Verschillende kunstdisciplines

Locatie
NS16
NS-Plein 16
Tilburg

Button Text

[typography font=”Oswald” size=”30″ size_format=”px” color=”474747″]Updates en Aankondigingen [/typography]

 

WE ARE BORN AS AN ARTIST! – FINAL TEASER

Born as an Urban Artist – Teaser #1

Born as an Poetry Artist – Teaser #2

Mensen Zeggen Dingen is de eerste act die wij officieel aankondigen voor ons event op 18 december. Zij komen hun poëzie kunsten bij ons vertellen en we kunnen vertellen dat we erg onder de indruk zijn. Dit mag je dus niet missen!

Born as an Illustrator – Teaser #3

Gianni Antonia is het jonge talent uit Rotterdam. Hij heeft een grote drank om te groeien en wilt zo snel mogelijk de wereld veroveren. Gianni komt onder zijn naam Poisoned sheep een aantal van zijn werken tentoonstellen. Check alvast de teaser voor een impressie!

Born as a Photo Artist- Teaser #4

The Hoodsnake is fotograaf uit Tilburg en is volgens ons een van de betere urban explorers uit het zuiden. Met bijna 10k volgers op Instagram heeft hij al een grote fanbase. Voor ons reden genoeg om hem een fysiek podium te bieden tijdens het event ‘Born as an Artist’

Born as a Letter Artist- Teaser #5

Radical Artworks is koning in het ontwerpen van letter design, calligrafie en andere letter ontwerpen. Zijn varierende stijl sprak ons aan en hebben Radical gevraagd om Live Art te maken tijdens ons evenement. Krijg alvast een voorproefje door de teaser te bekijken!

Born as an Illustrator – Teaser #6

Atilla hebben we al in een vroeg stadium leren kennen en zijn altijd onder de indruk geweest van zijn werken. Atilla was ook uitgenodigd voor ons eerste event. Nu komt hij live art doen samen met Radical Arts. Krijg alvast een voorproefje door de teaser te bekijken!

Born as an Illustrator – Teaser #6.5

Sjoerd Jansen werkt onder zijn naam Studio Anti-Held. Zijn stijl is herkenbaar aan de strip en cartoon-achtige figuren. Voor onze expositie heeft hij twee unieke artworks gemaakt binnen het thema ‘Born as an Artist’

Born as a Visual Artist – Teaser #7

dOminic Brown heeft voor ons een custom design op een cap gemaakt. Hierdoor ontstaat een echte Art Collectie.

Born as a Drawing Artist – Teaser #8

AJ is een getalenteerde teken kunstenaar maar ook graffiti en urban kunstenaar. Hou hem in de gaten want hij is veelzijdig!

Born as a Design Artist – Teaser #9

 


 

[typography font=”Oswald” size=”30″ size_format=”px” color=”474747″]Partners [/typography]

Partners-warsteiner