Betalen

 

Betalen via iDEAL

iDEAL is het meest gebruikte online betalingssysteem in Nederland. Op een snelle, gemakkelijke en veilige manier wordt het bedrag overgemaakt naar Instinct One. iDeal werkt samen met de tien grote banken van Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab. Op het moment dat u ervoor kiest om via iDeal uw betaling af te ronden, kunt u uw bank kiezen en wordt u doorverwezen naar de vertrouwde pagina van de bank zelf. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Betalen via PayPal

PayPal biedt u de mogelijkheid als klant af te rekenen op een gemakkelijke wijze. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal-account. Binnen enkele klikken kunt u een betaling doen, zonder onhandige verificatiecodes.
Eén van de redenen om PayPal te gebruiken is veiligheid. PayPal geeft u een extra vorm van bescherming bij het betalen door uw financiële- en privégegevens ook daadwerkelijk privé te houden. De personen waar u geld naar overmaakt krijgen uw bank- of creditcardgegevens niet te zien. En omdat uw gegevens veilig zijn opgeslagen, hoeft u deze ook nergens – online of openbaar – in te voeren.

Betalen via Mister Cash

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

 

Verzenden

Verzendkosten

Verzendingen binnen Nederland zijn gratis bij een besteding boven de €50,-!

Voor bestedingen kleiner dan €50,- worden verzendkosten van €2,50 in rekening gebracht.

Kosten voor verzending naar België zijn €7,-/ Shipping to Belgium will cost €7,-.

Kosten voor verzending naar overige landen bedragen tussen de €7,- en €20,-/Shipping to other countries will cost between €7,- and €20,-

Levertijd

Het pakketje wordt 1 tot 2 dagen ná plaatsing van de bestelling aangeboden bij het postbedrijf.

Na de plaatsing van uw bestelling moet u rekening houden met een levertijd van 2-5 werkdagen binnen Nederland.

Bij een bestelling naar België moet u rekening houden met een levertijd van 5-7 werkdagen/ Shipping to Belgium will cost 5-7 working days before the package will arrive.

Verzendmogelijkheden

Wij kunnen uw pakket op verschillende manieren verzenden. Dit is afhankelijk hoe groot en zwaar het pakket zal zijn.

Kleine pakketjes die door de brievenbus passen, zoals enkel een muts of een t-shirt zullen verzonden worden met PostNL.
Grotere pakketjes, die niet door een normale brievenbus passen zullen verzonden worden met DHL pakketservice.