was successfully added to your cart.

Winkelmand

Instinct One is afgelopen jaar uitgebreid met een agency om nieuwe en startende labels een mogelijkheid te geven hun producties via ons uit te besteden. De eerste labels beginnen nu hun intrede te maken. MinusE is één van deze mooie labels die een introductie zullen krijgen.

minusE is een kledinglabel dat opgericht is in Nederland. De naam is gevormd door het weglaten van de onnodige letter “e” in de voornaam van de creator van het merk. Hiermee krijgt hij zijn eigen identiteit terug zonder dat hij zijn echte naam hoeft te gebruiken. Het merk vertegenwoordigd zijn multidisciplinaire achtergrond met een technische basis van de ontwerpen.

 

[Tekst gaat hieronder verder]

MinusE heeft de afgelopen zes maanden hard gewerkt aan de eerste 50 t-shirts, daarom wordt deze collectie genoemd: “The Fifty First”.

Het shirt heeft het logo van MinusE geborduurd op het midden van de borst, een scheidingslijn aan de achterkant van het shirt. Ze hebben een eigen custom sleeve tag toegevoegd om het merk kracht uit te laten stralen.

Het shirt voelt daardoor super clean met subtiele details. Het kan gedragen worden als true-to-size t-shirt maar ook als oversized, waar rekening mee is gehouden in het ontwerp.

Volg MinusE Online

Ook een eigen label beginnen?

Neem direct contact op

Naar contactpagina

Wat kunnen jullie voor mij doen

Lees de mogelijkheden

Marc-Joost Mulder

Author Marc-Joost Mulder

In 2014 is Marc-Joost begonnen met de eerste stappen om creatieve uitingen als kunst meer toegankelijk te maken voor een breder en jonger publiek. Wat begonnen was als grote passie voor urban cultuur is uitgegroeid tot grote interesse voor verschillende fashion en kunst disciplines. Dit zul je ook teruglezen op het blog.

More posts by Marc-Joost Mulder

Leave a Reply

Instinct One