Radical Art

kunstenaars-header-radical-1

Over Radical

In tegenstelling tot veel ander artiesten was Radical vroeger nooit creatief. Hij had totaal geen
interesse in geen enkele vorm van kunst en al helemaal niet om het zelf te doen, maar tegenwoordig studeert hij aan de kunstacademie. Na een periode van gamen, chillen en hangen werd het tijd om iets serieuzer te worden in iets.

Totaal onwetend wat hij wilde gaan doen, is hij een creatieve opleiding begonnen op het Sint Lucas in Eindhoven. Daar begon hij kennis te nemen van design programma’s. Later kwam hij op school ook in contact met graffiti en graffitischrijvers. Hij ging een paar keer met wat guys mee en ben uiteindelijk er zelf ook mee begonnen. Hier is mijn liefde en passie voor letters ontstaan.

Hoe tof de rauwheid van graffiti ook voor hem was, al snel neigde hij naar een schoner, strakker design en daarom begon hij met calligraphy. Tegenwoordig is zijn interesse op het gebied van letter design heel breed. Van abstract design tot monolines.

Na een jaar is er veel gebeurd waarin hij al opdrachten had voor kledingdesigns, logo’s en andere lettterdesign. Nu is hij bezig met het maken van murals in bijvoorbeeld restaurants of kantoren en nog niet zo lang geleden heeft hij ook zijn eerste tattoo gezet.  Het zou voor hem de perfecte way of life zijn om van zijn passie zijn werk te kunnen maken.

Vaardigheden

  • Lettering
  • Calligraphy
  • Typography

Links naar portfolio

Facebook
Instagram
Website

Producten

Artworks

images-radical-6million images-radical-busty images-radical-lettering

images-radical-madeyoulook

images-radical-mustsee images-radical-vanilla

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren