Mensen Zeggen Dingen

kunstenaars-header-mensen-zeggen-dingen-1

Over Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen is een spoken word platform uit Nijmegen en Arnhem. Mensen Zeggen Dingen organiseert Spoken Word evenementen op locatie en festivals. Iedere vorm van woordkunst krijgt een podium. Zij richten zich vooral op Spoken Word, waarin zij de combinatie zoeken van literatuur, theater, rap, cabaret en improvisatie.

Words of the Creator collectie

De nieuwste collectie van Instinct One draait allemaal om de gedachten van de artiesten. De derde samenwerking met Mensen Zeggen Dingen komt hier natuurlijk weer goed tot zijn recht. Vier schrijvers hebben een klein tekstje geschreven en deze zijn verwerkt in de hals van de hoodie en sweater.

Bestel jouw hoodie of sweater en kom erachter welke tekst jij krijgt!

QUIET PLEASE!

Een nieuwe samenwerking tussen Mensen Zeggen Dingen en Instinct One is een feit. Voor de tweede keer zullen zij artistieke kledingitems lanceren. Dit keer in samenwerking met Vincent Hammingh Design (lees hier wie hij is), de vaste designer van Mensen Zeggen Dingen. Vanuit het creatieve oogpunt van Vincent Hammingh zijn unieke designs gemaakt voor op de kleding. Hieruit is de collectie ‘Quiet Please!’ ontstaan.

‘Het gezicht is een van de meest herkenbare elementen die wij vaak als eerste herkennen. De mond is daarvan natuurlijk een onderdeel en ook een van de krachtigste mogelijkheden om een boodschap over te brengen. Wat is een boodschap zonder gesproken woord?’

Quiet Please! Want Mensen Zeggen Dingen!

Bestel Online

Bewaren

Bewaren