Blog-header-template

Born as an Artist – Art Collectie

Zoals jullie onderhand wel weten is Instinct One supporter van creatieve talenten. Bij voorgaande collecties zijn we concrete samenwerkingen met kunstenaars aangegaan om hun artworks in fashion items te verwerken. Voor de nieuwe ‘Born as an Artist’ Collectie hebben we het net even iets anders aangepakt. De nieuwe collectie is een concept op belevingsniveau.

 

Born as an Artist Collectie

Wie bepaalt of je een kunstenaar bent of word je geboren als kunstenaar?

Het contrast tussen anonimiteit en bekendheid laten wij terugkomen in de collectie. De nieuwe collectie is een collectie waarbij fijne stoffen en een sterk concept elkaar ontmoeten. Dit keer zonder artwork verwerkt in de kleding, maar het concept wat centraal staat.

Binnen het ‘Born as an Artist’ (lees hier alles over het concept) concept hebben we geboren kunstenaars gevraagd om unieke caps te maken, om op deze manier toch de talentvolle kunstenaars erbij te betrekken. Deze hebben we tentoongesteld op ons eenjarig bestaan op 18 december.

Zie hieronder de resultaten van onze Art Collectie so far. Hoe vet vinden jullie het als we deze alleen maar uitbreiden?

Atilla

Atilla-art-1 Atilla-art

Tom de Meer

Tom-de-Meer-Art Tom-de-Meer-Art-1

AJ

aj-art

Dominic Brown

Dominic-Art

Radical

Radical-art

Vliegwerk Premium

Vliegwerk-art

Reacties uitgeschakeld voor Born as an Artist – Art Collectie