Blog-Instinct-One-Win-your-quote

Even My Blood Says B Positive – Mon Geveer

Even voorstellen: dit is Mon Geveer. Hij won in december onze winactie. Zijn levensmotto werd vereeuwigd op textiel. Na ruim een maand waren zowel onze jury als volgers het erover eens dat Mon de beste lijfspre

uk had ingediend.

Begin november vroegen we jullie (onze volgers) om je lijfspreuk met ons te delen. De beste inzending won een plekje in onze collectie: een T-shirt met zijn of haar levensmotto erop. Uit een storm aan reacties koos onze jury eind november de drie beste inzendingen.

De finalisten:

‘Zwart op wit schrijf ik grijs’ – Uwe Emynancy

‘De gaten die de taal achterlaat, die dicht ik’ – Noema Celeste Nijboer

‘Even my blood says B Positive’ – Mon Geveer

Terug naar de volgers

Daarna was het weer aan alle volgers om de rechtmatige winnaar uit te kiezen. Hiervoor hoefden mensen alleen maar een emoji op Facebook aan te klikken. Simpel, toegankelijk en nog leuk ook om de uitslag live te volgen. Noema Celeste Nijboer leek in eerste instantie de winst naar zich toe te trekken. Maar in een bloedstollende finale streefde Mon Geveer haar net voorbij. De volgers hadden besloten.

Samen met Mon, een Belgische slam poet van Eigen Wolk Eerst, zorgden wij voor een kwalitatief T-shirt met de lijfspreuk en een geborduurd logo van Instinct One. Een prachtig resultaat van onze community, creativiteit, art en fashion.

Spreekt Mon’s lijfspreuk je aan? Check hier het resultaat!

Bestel exclusief online

Bewaren

Bewaren